TEAMET

  • +45 26 34 26 35
  • oe@wespiremanagement.com

OTMAN EL FALAKI

Otman er partner i Wespire Management. Han har været dedikeret til fodbolden – både som aktiv fodboldspiller og som rådgiver for unge spillere. Otman er certificeret fodboldagent, med en licens udstedt af Dansk Boldspil-Union og har flere års erfaring i faget.

Han er passioneret omkring talentarbejde og at give unge elitespillere redskaber, som vil hjælpe dem med at udleve deres ambitioner, både på og udenfor banen.

Otman er uddannet skolelærer og har derudover en akademisk baggrund som finansøkonom. Han har siden 2008 arbejdet med og coachet unge mennesker i forskellige arenaer. Han har stor erfaring i at arbejde kognitivt samt mentaliserende inden for den personlige og mentale udvikling, og mestrer psykologien bag. 

  • +45 26 80 56 26
  • aa@wespiremanagement.com

AVNI ASANI

Avni er partner i Wespire Management. Han har spillet elitefodbold som ungdomsspiller og ved hvad der kræves for at begå sig heri. Avni er registreret som fodboldagent, med en licens udstedt af Dansk Boldspil-Union.

Han har flere års erfaring inden for rådgivning af professionelle fodboldspillere og livet uden for banen. Han har arbejdet med udenlandske spillere og deres adaptation i nye omgivelser, og fungeret som bindeled mellem spiller og klub.

Avni er uddannet skolelærer og har efteruddannelse inden for kognitiv adfærdsterapi og ledelse.  Siden 2008 har han arbejdet med unge mennesker, og siden hen været familiekonsulent og coach. I hans arbejde i de forskellige felter har han haft fokus på den mentale træning og udvikling.