OM OS

Wespire Management er en ambitiøs agentvirksomhed med et dedikeret team, et internationalt netværk og samarbejdspartnere. Teamet mestrer adskillige sprog, herunder dansk, engelsk, fransk, tysk, makedonsk, albansk og arabisk.

Tre essentielle faktorer for Wespire Management er kontraktindgåelse, kontraktforlængelse og transfer. Her finder vi i samråd med spilleren frem til den rette løsning.

Hos Wespire Management er spilleren og hans karriere i fokus. Vi lægger al vores energi i at varetage spillerens karriere. Spilleren er vores centrale element og i et tæt samarbejde lægger vi en strategi for hans karriere, som bliver vurderet og justeret løbende.

Vi mener at en fodboldspiller skal udvikle sig både som spiller og menneske. Derfor lægger vi stor vægt på spillerens fodbold, skolegang og uddannelse, som komplementerer hinanden og er forenelige. Wespire Management støtter og inspirerer spilleren i alle livets aspekter. Vores agentvirksomhed bygger på kerneværdierne ærlighed, engagement og ansvar.